Beheer van de website

Het technische beheer voor de nieuwe site gaat via het "Joomla System". Dit is een "Free Open Source System" , d.w.z. dat we hier gratis gebruik van kunnen maken. Deze software is een zogenaamd Contant Management Systeem (CMS). In dit systeem is het mogelijk thuis vanuit de website via inloggen hier aan te werken. Zo is het dus ook mogelijk dat kerkelijke groepen de gelegenheid hebben om zelf de eigen pagina('s) bij te houden.
Voordeel: de invulling van de site is niet afhankelijk van een persoon.

Organisatie
Het nieuwe aan de site is dat deze niet alleen door een persoon, maar door de hele kerkelijke gemeente gedragen kan worden. Daartoe is de organisatie van de website als volgt ingevuld:

organisatie website

Gemeente leden
Alle gemeenteleden zijn van harte uitgenodigd om nieuwsberichten voor de website aan te leveren. Het gaat dan om aankondigingen van toekomstige activiteiten/gebeurtenissen en verslagen (met evt foto's).

Websitebeheerder
U kunt de websitebeheerder benaderen door te mailen naar: WEB-BEHEER
Foto's kunt u ook via dit mailadres sturen.

nlafarenderutryi